fbpx

Over ons

Interforce,
uw prestatie georiënteerde cloud partner

Interforce is dé cloud partner voor betrouwbare diensten voor bedrijven in uiteenlopende branches. Met onze moderne producten, scherpe prijzen en hoge kwaliteit ontzorgen wij uw ICT vraagstukken. De wereld van dataopslag en beschikbaarheid in de cloud is soms ondoorgrondelijk. Interforce begrijpt dat ICT ten dienste moet staan van úw bedrijfsvoering en onderneming en maakt de afhandeling daarom transparant en inzichtelijk.

Wij bieden slimme geoptimaliseerde online diensten en de beste private cloud oplossingen. Met ons compleet pakket aan diensten zorgen we ervoor dat u niet afhankelijk bent van verschillende ICT-leveranciers.

Interforce verdiept zich in uw bedrijf en heeft oog voor details. Wij staan voor u klaar met de persoonlijke service en grote betrokkenheid van een kleinere onderneming. Maar met de slagkracht van een professioneel, volwassen en modern bedrijf.

Kennis

Uiterst ervaren team van specialisten

Innovatief

Innovatieve oplossingen en toekomstgerichte diensten

Helder advies

Eerlijk en helder advies om het maximale te bereiken voor uw onderneming

Ons kantoor

Interforce is gevestigd op een moderne locatie in Hazerswoude-Dorp. Centraal gelegen in de Randstad, goed bereikbaar en voorzien van een eigen parkeerplaats. Ook onze servicedesk en storingsdienst opereren vanuit hier.

Onze datacenters

Onze infrastructuur bestaat uit drie verschillende Equinix datacenters. Onze datacenters staan verspreid over Amsterdam. Door hun onafhankelijke werking ben je als klant bij Interforce altijd verzekerd van de meest betrouwbare dienstverlening.

Op zoek naar een IT-oplossing of advies?
error: Content is protected !!