Voiceware, beweegt mee met uw bedrijf

De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele telefonie-oplossing. Hosted Telefonie is een complete communicatie-oplossing, die geen grote investering vraagt, maar juist schaalbaar is en meebeweegt met de veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. Hosted Telefonie is de toekomstvaste telefooncentrale. Alle denkbare mogelijkheden uit de cloud voor een vast tarief per maand, zonder onverwachte kosten achteraf.

Met Hosted Telefonie communiceert u via de cloud. U kunt gebruikmaken van ieder toestel: uw vaste en mobiele telefoon, maar ook uw tablet en computer zijn onderdeel van uw telefoon omgeving. In tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale vereist Hosted Telefonie geen grote investering en is een ISDN-verbinding overbodig. Daarnaast betaalt u alleen voor de functies die u gebruikt. Deze kunt u op elk moment naar eigen wens inrichten en wijzigen.

Waarom Voiceware bij Interforce

 • Kennis van meerdere Voice over IP concepten.
 • Altijd een product wat exact past bij uw wensen, u heeft keuze.
 • Heldere eenvoudige prijzen.
 • Vooruitstrevend, altijd nieuwe technieken.
 • Heel eenvoudig bellen of heel veel opties.
 • Vooruitstrevende service.
 • Integratie partner voor uw CRM/ERP systeem.
 • Beheer inbegrepen, geen verassingen achteraf.
 • Mobiele integratie.

Kenmerken

Direct uitbreiden of inkrimpen

Hosted Telefonie is uitermate flexibel. De telefooncentrale groeit en krimpt met uw bedrijf mee. Het is dan ook erg eenvoudig om bijvoorbeeld het aantal gebruikers aan te laten passen. U heeft dus nooit onder- of overcapaciteit en u betaalt voor wat u gebruikt. Daarnaast kunt u altijd nieuwe opties en uitgebreide functies toevoegen aan uw telefooncentrale.

Nooit meer een gesprek missen

Omdat u met Hosted Telefonie ieder toestel kunt gebruiken, ontstaan nieuwe mogelijkheden om efficiënter te werken. Zo mist u nooit meer dan ene belangrijke gesprek. U bent overal bereikbaar op één nummer en de telefooncentrale in de cloud is altijd online.
Met uw smartphone bedient u eenvoudig uw telefonie instellingen op afstand en bepaalt u uw bereikbaarheid. Daarnaast kunt u met uw smartphone ook eenvoudig gesprekken doorverbinden en naar uw mobiel verplaatsen.

Nooit te veel betalen

Voor Hosted Telefonie betaalt u een vast bedrag per medewerker, per maand. Dat bedrag is gebaseerd op de functionaliteiten die u per medewerker wenst. Dat kunnen standaard belfuncties zijn, maar ook professionele receptioniste- of call center functionaliteiten. U betaalt dus alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt, waardoor uw kosten transparant zijn en u nooit met onverwachte rekeningen wordt geconfronteerd.

Een toekomstvaste oplossing

Of u nu twee medewerkers heeft of vijftig; u wilt optimaal bereikbaar zijn voor uw klanten en geen belangrijke gesprekken missen. Hosted Telefonie is de nieuwe toekomst vaste communicatie-oplossing wanneer u uw huidige telefooncentrale gaat vervangen. Maar ook wanneer u grip wilt krijgen op de kosten en niet voor Financiële verrassingen wilt komen te staan.

Eenvoud en zekerheid

Met Hosted Telefonie heeft u nog maar één aanspreekpunt voor een volledig beheerde oplossing. U ontvangt dus ook nog maar één factuur! In tegenstelling tot een traditionele telefooncentrale zal uw telefooncentrale in de cloud nooit verouderen. U heeft dan ook geen operationele zorgen. U bent altijd voorzien van de nieuwste functionaliteiten, omdat het platform continu up-to-date wordt gehouden.

Uiterst betrouwbaar

Met Hosted Telefonie communiceert u altijd via het betrouwbaar vaste netwerk van KPN. Het netwerk is dubbel uitgevoerd en wordt 24/7 bewaakt. Er is dus altijd een plan B. Daarnaast is Hosted Telefonie nooit onderhevig aan de gevolgen van lokale kabelbreuk of stroomuitval. U bent altijd op een andere locatie of mobiele telefoon bereikbaar. Zo garanderen we een optimale beschikbaarheid van uw telefooncentrale en bereikbaarheid van uw bedrijf.

Efficiënt communiceren

Hosted Telefonie maakt communiceren efficiënter en tijdbesparend door de integratiemogelijkheden met bijvoorbeeld klantkaartsystemen. Hiermee heeft u direct de gegevens van uw klant bij de hand wanneer deze u belt. Daarnaast ziet u in één oogopslag of uw collega’s bereikbaar zijn en kunt u bellen vanaf uw computer. Een nummer opzoeken en daarna intoetsen is hiermee verleden tijd!

Smartphone app

De app maakt het mogelijk de functies van uw telefooncentrale op een intuïtieve manier te bedienen. Zo heeft u optimale controle over uw bereikbaarheid, overal: op kantoor, thuis, bij de klant en onderweg.

Met de Smartphone APP kunt u een binnenkomende oproep opnemen, u kunt een gesprek doorverbinden. Ook zijn uw contactpersonen en uw belhistorie (gebelde, gemiste en ontvangen gesprekken) aanwezig. Vanuit de bel historie kunt u eenvoudig een gesprek  opzetten.

De Smartphone APP biedt tevens de controle over een aantal mobiliteitsmogelijkheden, zodat u via één enkel nummer te allen tijde bereikbaar kunt zijn, wanneer u dat wenst!

voiceware voip phone app

Geen losse opties: all inclusive

enkele handige opties welke standaard inbegrepen zijn:

 • Klik en bel (op elk nummer in elk pakket)
 • Receptioniste software
 • Callcenter software
 • Keuzemenu
 • Wachtrij
 • Voicemail
 • Thuiswerkers
 • Mobiele en desktop app

Toestel advies

Qua gebruikersgemak, uiterlijk en gunstige prijs raden wij Yealink toestellen aan, uiteraard zijn er legio andere merken welke compatibel zijn met Voiceware.

yeahlink

Vast Mobiel Integratie

Vast-Mobiel integratie (VAMO) integreert uw mobiele toestel met uw (hosted) telefooncentrale. Daarmee is uw mobiele toestel een volwaardig onderdeel geworden van de telefooncentrale. U bent vast en mobiel op één enkel (vast) telefoonnummer bereikbaar en u belt via één (vast) nummer uit

Het integreren van het mobiele telefoontoestel in de hosted telefooncentrale geeft unieke mogelijkheden.

headset voiceware 3cx

Voordelen

 • De telefonische beschikbaarheid van het mobiele toestel is altijd zichtbaar voor collega’s
 • Collega’s met een mobiel toestel kunnen op extensie (verkort nummer) bellen en gebeld worden
 • Er is één vast-mobiele voicemail
 • Heeft de gebruiker zowel een mobiel als een vast toestel? Dan gaat het vaste toestel ook over als het mobiele nummer gebeld wordt en andersom
 • Voor privé gebruik kan het toestel losgekoppeld worden van de telefooncentrale
 • Een groot deel van de gespreksbediening doen worden uitgevoerd via de standaard telefoon app, of dialer van de mobiele telefoon. Afhankelijk van het type toestel is het mogelijk om wachtstand, gesprek toevoegen en driegesprek te bedienen. Doorverbinden wordt door mobiele toestellen niet ondersteund
 • VAMO ondersteunt elke type mobiel toestel (dus niet alleen smartphones), en er is geen App (meer) nodig om met het vaste zakelijke nummer te bellen

Totaalcommunicatie

Met de desktop app maakt u van uw Hosted Telefonie centrale een Totaal Communicatie oplossing. De app is een applicatie voor uw smartphone, tablet, PC of MAC waarmee u de beschikbaarheid van uw collega’s ziet, kunt (video) bellen, chatten en conferentie gesprekken kunt voeren. Met de app combineert u het beste van 2 werelden: uw bestaande telefoonnummers en de vele mogelijkheden van het internet.

win-mac-softphones
voiceware receptioniste callcenter

Receptioniste en callcenter

Voiceware bevat een krachtige centrale functie die kan worden aangepast aan de manier waarop u gesprekken wilt zien en beheren. Visualiseer inkomende gesprekken, beschikbaarheid collega’s en wachtrijen.

 • Slepen en neerzetten oproepen voor een snelle overdracht
 • Ideaal voor Call Centers
 • Wallboard en Q-manager view
 • Bekijk simpel de aanwezigheid van collega’s
 • Receptioniste weergave voor eenvoudig beheer van inkomende gesprekken
Video

Blijf in contact met collega’s, waar ze ook zijn. Persoonlijk en eectief.

Beschikbaarheid

Direct zien of een collega beschikbaar, in een meeting, in gesprek of afwezig is.

Chat

Direct antwoord op vragen, betekent sneller besluiten nemen en minder e-mail.

Bellen

Bellen vanaf elk apparaat, zowel 1-op-1 als in een groep.

Groeps chat

Eenvoudig samenwerken en informatie delen

Meer weten of een demo aanvragen van Voiceware?

Neem vrijblijvend contact op met onze verkoop afdeling.