Interforce, uw ICT-partner met slagkracht!

Interforce is dé automatiseringspartner voor ondernemers in het MKB. Wij zetten ons dagelijks met betrouwbare ICT-diensten in voor bedrijven in uiteenlopende branches. Met onze moderne producten, scherpe prijzen en hoge kwaliteit ontzorgen wij uw automatisering. De wereld van dataopslag en oplossingen in de cloud is soms ondoorgrondelijk. Interforce begrijpt dat ICT ten dienste moet staan van úw bedrijfsvoering en onderneming en maakt de afhandeling daarom transparant en inzichtelijk.

Interforce is een moderne leverancier van uitstekende hard- en software en betrouwbaar dataverkeer. Wij bieden slimme online diensten en de beste private cloudoplossingen. Met ons compleet pakket aan diensten zorgen we ervoor dat u niet afhankelijk bent van verschillende ICT-leveranciers.

Interforce verdiept zich in uw bedrijf en heeft oog voor details. Wij staan voor u klaar met de persoonlijke service en grote betrokkenheid van een kleinere onderneming. Maar met de slagkracht van een professioneel, volwassen en modern bedrijf.

vergader

Interforce Networks BV

Duitslandlaan 33
2391 PC Hazerswoude-Dorp

0172-406060
info@interforce.eu

Openingstijden

afdeling verkoop en administratie
Maandag t/m vrijdag
08:30 – 17:00

afdeling servicedesk
Maandag t/m vrijdag
08:00 – 17:30

Openingstijden storingsdienst

Maandag t/m vrijdag
07:00 – 08:00 / 17:30 – 22:00
Zaterdag 08:00 – 16:00
Zondag 10:00 – 16:00

Telefoonnummer op aanvraag

  1. Innovatief en meedenkend.

  2. Complete oplossingen, geen beperkingen.

  3. Totaal leverancier,geen derde partij benodigd.

  4. Voortvarende medewerkers, slagkrachtige aanpak.

  5. De beste voor een scherpe prijs.

Verkoop en advies vraag

Uw naam of bedrijfsnaam (verplicht)

E mail adres (verplicht)

Telefoon nummer

Onderwerp

Uw vraag of opmerking aan ons

Support vraag

Uw naam of bedrijfsnaam (verplicht)

E mail adres (verplicht)

Telefoon nummer

Onderwerp

Uw vraag of opmerking aan ons

Hoe ervaren onze klanten onze service en diensten:

Ronald de Graaf: “Aangenaam verrast door prijs en dienstverlening”

Toyota Van Ekris heeft vestigingen in Maarssen en Mijdrecht. Het familiebedrijf is opgericht in 1912 en mag zich trotse hofleverancier noemen. Ronald de Graaf is hoofdboekhouder en systeembeheerder bij Van Ekris: “Wij zijn sinds 2014 klant bij Interforce. Al eens eerder hadden we ons georiënteerd op werken in de Cloud, maar de hoge kosten hebben ons destijds weerhouden. We waren nu aangenaam verrast door de betaalbare tarieven van Interforce. Aanvankelijk maakten wij alleen gebruik van de Comfort dienst. Inmiddels zijn we ook voor telefonie overgestapt naar Voiceware. We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Interfoce. Ze maken waar wat ze beloven en geven proactief een eerlijk advies. De software is altijd up-to-date en we worden volledig ontzorgd. Als systeembeheerder hoef ik alleen nog maar wat kleine handelingen te verrichten. Mocht er onverhoopt iets zijn wat ik niet op kan lossen, dan komen de professionals van Interforce direct in actie!”

Toyota Van Ekris

Piet van ’t Wout: “Nooit uitval, spam of virussen . . . ”

Piet van ’t Wout, directeur-eigenaar van P. van ’t Wout Funderingstechnieken uit Waddinxveen: “Interforce ontzorgt ons met de Comfort services in de Cloud. We beschikken op afstand over alle bedrijfsinformatie, hebben altijd de nieuwste software tot onze beschikking én hebben grip op onze automatiseringskosten. In de anderhalf jaar dat wij gebruik maken van de diensten van Interforce, is er nog nooit uitval geweest en van ongewenste virussen of spam heb je geen enkel weet. Oude documenten worden in een separaat deel van de Cloud bewaard. Door deze slimme archivering blijft het dagelijkse werksysteem snel en overzichtelijk. Als ondernemer ben je altijd op zoek naar meer efficiency en stabiliteit in je bedrijf en automatiseringsomgeving. Maar dit mag nooit ten koste gaan van de bedrijfszekerheid. Interforce heeft een zeer goede toegangscontrole als je extern inlogt.”

Piet van ’t Wout Funderingstechnieken

Peter den Haag: “We worden volledig ontzorgd”

Peter den Haag is financieel manager bij Van Leeuwen Autocenter; een compleet mobiliteitscentrum met een Toyota dealerschap, een schadeherstelbedrijf en een autoverhuurbedrijf onder één dak. ““Ik val maar direct met de deur in huis: wij zijn zeer tevreden over de diensten en service van Interforce. Sinds 2008 verzorgt Interforce onze ICT en in 2013 zijn we overgestapt op werken in de Cloud en bellen via internet(VOIP). Interforce ontzorgt ons volledig en dat bespaart veel tijd, een investering in een serverpark én alle softwarelicenties zijn aanwezig. Ieder bedrijfsonderdeel werkt met haar eigen softwarepakket dat via de dienst Comfort ASP overal toegankelijk is. We vertrouwen volledig op Interforce. Vragen en problemen worden zeer adequaat opgepakt, de ‘lijnen’ zijn kort en we krijgen altijd een passend advies. Zelfs de licenties van het Officepakket zijn bij de dienstverlening inbegrepen en maandelijks opzegbaar. Over VOIP bellen zijn we ook zeer positief. Als een bestaande klant ons belt, kan de medewerker er voor kiezen de ‘klantenkaart’ te openen die is gekoppeld aan ons Dealer Management Systeem. Je schakelt dan met één ‘klik’ door naar de medewerker die gevraagd wordt.”

Van Leeuwen Autocenter

Autobedrijf Spiering B.V: “Nooit last van downtime”

Maurice Spiering is directeur van een groep bedrijven, die de complete mobiliteit voor de particuliere en zakelijke klant verzorgt in Rotterdam en omgeving. “We dragen onze activiteiten uit onder de noemer Toyota 010, Assurantie 010 (full service assurantiekantoor) en Green Motion (internationaal autoverhuur- en leasebedrijf). Sinds 2014 maken we gebruik van de Comfort dienst van Interforce. Het netwerkbeheer van de bedrijven is gelinkt en de automatisering is perfect geregeld. Bovendien kan er makkelijk vanuit huis gewerkt worden. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Interforce. Er is een goed op elkaar ingespeeld team van vakmensen dat servicegericht te werk gaat. Op die manier hebben wij geen omkijk meer naar het maken van updates en omdat het onderhoud aan het servicepark ‘s nachts plaats vindt, hebben wij overdag geen downtime. De telefonie bij Green Motion is naar volle tevredenheid geregeld via Voiceware. Deze dienst werkt snel en is bovendien zeer betrouwbaar.”

Autobedrijf Spiering B.V.