Glasvezel

De toekomst binnen handbereik

Eindelijk (h)eerlijk glasvezel voor ondernemers in Boskoop!

Voor de zomer van 2017 zal het zakelijke glasvezelnetwerk Glasnet Boskoop worden gerealiseerd. Alle bedrijven op een groot deel van tuinbouwgebied Boskoop kunnen dan gebruik maken van hun ‘eigen’ supersnelle en stabiele glasvezelverbinding. Hiermee kan men niet alleen op ICT-kosten besparen, maar vooral ook gemakkelijk en razendsnel zaken doen! Glasnet Boskoop is een initiatief van Greenport Boskoop, Interforce en FiberRevolution Nederland.

Wat is glasvezel?

Glasvezel, wat is dat?
Glasvezel is een minuscule vezel gemaakt van een speciaal soort glas. Door middel van het aan- en uitschakelen van laserlicht wordt er op een veilige manier digitale informatie verzonden.

Signalen zoals telefoon, televisie en downloaden via internet worden omgezet in digitale signalen en worden razendsnel verplaatst door glasvezel. Je kunt het vergelijken met morsecode.

Wat kunt u met glasvezel?
Net als ADSL en kabel kun je via glasvezel internet, telefonie en televisie afnemen. Alleen kun je met glasvezel een veel hogere internetsnelheid behalen dan ieder ander netwerk. Op dit moment is dit in Nederland tot 1Gbps.

Het unieke aan glasvezel is dat je de mogelijkheid hebt om pakketten te kiezen waarbij de uploadsnelheid gelijk is aan de hoge downloadsnelheid. Een symmetrische verbinding dus.

Glasvezelkabel

Voordelen

Altijd super snel internet

Interforce biedt je razendsnel internet op het glasvezelnetwerk. Je kunt internetten via een stabiele verbinding, ook tijdens de drukke periodes op het internet! Alles is mogelijk, op ieder moment van de dag, met internet van Interforce.

Stabiele kwaliteit

Met internet over glasvezel van Interforce hoef je niet meer te kiezen tussen snelheid en kwaliteit. Je profiteert maximaal van snel en stabiel internet. Dat betekent nooit meer haperingen of minutenlang wachten op het laden van pagina’s.

Verbeterde betrouwbaarheid

Data dat over een koperlijn verzonden wordt kan afgetapt worden als er een elektromagnetisch lek in de bedrading zit. Normaal is koperdraad goed geïsoleerd, maar door een lek is het mogelijk om data op te vangen. Glasvezel is daarom het meest veilig om data te versturen en te ontvangen.

Up- en downloaden met hoge snelheid

Met Interforce internet over je glasvezelaansluiting heb je supersnel internet. Het uploaden van bestanden gaat via glasvezel net zo snel als downloaden. Het voordeel hiervan merk je bijvoorbeeld bij het versturen van grote of zware bestanden als video’s, foto’s en grote documenten.

Hoe werkt het?

Het proces bestaat uit twee aparte delen. Allereerst dien je een glasvezelaansluiting aan te schaffen bij Fiberrevolution. Meer informatie en het aanvraagformulier kun je vinden onder ”Aanvraag stap 1”. Vervolgens kun je een internetverbinding aanvragen bij Interforce. Voor de aanvraag en meer informatie hierover kun je terecht bij ”Aanvraag stap 2”.

De aanleg –  Je weet dat glasvezel je organisatie verder gaat brengen? Plaats nu je bestelling door het bestelformulier hiernaast uit te printen en ingevuld en ondertekend retour te mailen naar info@fiberrevolution.nl. Je ontvangt een bevestiging retour. Nu beschikt je organisatie over glasvezelnetwerk.

Razendsnelle internetaansluiting – Gefeliciteerd! Je organisatie beschikt over glasvezel! Maar hoe gaat het nu verder? Want met alleen een getrokken draad kun je nog niets. Dit is waar Interforce in beeld komt. Wij bieden je een aantal mogelijkheden voor constant, supersnel internet zodat je ook bij gebruik van meerdere apparaten met hoge snelheid kunt up- en downloaden.

Bestelling plaatsen

Voor het plaatsen van een bestelling, kunt u contact op nemen met;
Ian van den Berg
0172 – 40 60 60
sales@interforce.eu

error: Content is protected !!