Online backup voor massa bestanden

Online backup kan bij grotere data hoeveelheden een kostbare zaak worden, maar er is nu geen reden om het risico uw gegevens te verliezen. Interforce biedt iets dat onze concurrenten niet doen: onbeperkt back-up voor de laagste flat fee in de MKB sector. Wij bieden de meest betrouwbare, uitgebreide en betaalbare back-up oplossing voor laptops en desktops. Voor maar € 10,- per maand!

Kenmerken

  • Speciaal voor bestanden zoals foto’s en documenten
  • Kan heel goed naast onze business variant werken voor massa opslag
  • Onbeperkte opslag voor een vast bedrag per maand
  • Werkt op zowel windows als mac

Slim

Online backup home backupt aanvankelijk-up van alle bestanden en vervolgens een back-up alleen nieuwe of gewijzigde bestanden terwijl u werkt. Om het simpel te houden, hebben we een backup van alle gegevens, ongeacht waar het is opgeslagen en ongeacht de bestandsgrootte.

Continue backup

Online backup home backupt continu de gegevens op elke computer wanneer deze is aangesloten op het internet. Het is dus meer dan een taak geplande backup.
Ons systeem brengt zelfs bestanden van externe schijven (USB, Firewire en Thunderbolt aangesloten schijven) wanneer ze worden aangesloten op computers*. (*optioneel)

Centraal beheer

Online backup home is te beheren via de software op uw pc, maar ook via de webbrowser. Tevens kunt u heel gemakkelijk een bestand uit uw backup restoren via de webbrowser.

Snel

Online backup home optimaliseert uw internetverbinding, een back-up zo snel uw bandbreedte toelaat, maar nooit vertraging op internet of in de computer snelheid.