Routing en switching

Routers en switchen vormen de kern van ieder netwerk, en zijn daardoor van groot belang voor de totale stabiliteit en betrouwbaarheid. Interforce werkt voornamelijk met apparatuur van Juniper welke in dit segment één van de meest betrouwbare oplossing is. Onze medewerkers zijn naast de Juniper certificering praktisch ingesteld en zorgen voor een daadkrachtige oplossing voor al uw connectiviteits vraagstukken.

EX_Series
srx

Security

Juniper’s SRX Firewalls zijn geschikt voor ondernemingen van elk formaat. De SRX series van Juniper bevatten essentiële features voor die nodig zijn om uw netwerk te verbinden, te beveiligen en te beheren. De SRX series zijn inclusief:

  • Carrier-class betrouwbaarheid. Systeem en netwerk robuustheid, door het variërend gebruik van redundante hardware en componenten met de bewezen Junos Software van Juniper.
  • Complete beveiliging. Volledig geïntegreerd Universal Threat Management, evenals complete netwerk segmentatie. U stelt uw klanten in staat om per locatie of gebruiker toegangsniveaus te defineren.
  • Eenvoudige en betaalbare schaalbaarheid. Snel te implementeren beveiliging zonder de kosten en complicaties van aparte appliances.

WiFi netwerken

Aruba Networks is de marktleidende fabrikant voor zakelijke WiFi en WLAN netwerken. Aruba Networks biedt de beste security, beheer en schaalbaarheid voor Wireless WLAN netwerken.  Aruba Mobility Controllers zijn ideaal voor grotere WiFi omgevingen waarbij zaken zoals centraal management, security policy enforcement en IPv4/IPv6 netwerk services vereist zijn. Mobility Controllers zijn ook zeer geschikt om vanuit een centraal punt meerdere wireless locaties te beheren de Access Points van software updates en nieuwe configuraties te voorzien.

ap-134