Connectiviteits producten

Omdat Interforce met meerdere leveranciers samenwerkt, is Interforce telco onafhankelijk. Een groot voordeel hiervan, is dat het mogelijk is om kritische verbindingen redundant uit te voeren. Wanneer één van de telco’s te maken zou krijgen met een storing, kan een slimme (Juniper) router dit opvangen door om te schakelen naar de verbinding van de andere telco, zodat u altijd bereikbaar bent.

conectivity-table1

Uw voordelen

  • Integratie met al onze diensten.
  • Directe koppeling naar onze datacenters.
  • Één totaal factuur voor al uw ICT diensten.
  • Snelle en persoonlijke ondersteuning.
  • Monitoring van uw verbinding.

Connectiviteits producten welke Interforce levert:

ADSL 2+

Via koperbedrading, upload max 1MB, download beschikbaar van 0,5 tot 20MB

SDSL

VIa koperbedraging, upload en download zijn synchroon, hogere stabiliteit dan ADSL, maximale snelheid 1/1MB

VDSL

Via koper bedrading, hoge snelheid via koper, download niet gelijk aan upload, maximaal 8MB/80MB

Extended Ethernet / WOK

Glasvezel techniek maar dan via gebundeld koperpaar, ideaal voor locaties waar geen glas aanwezig is en waar zekerheid belangrijk is. Maximale snelheid 20MB/20MB

Glasvezel

Internet via glasvezel bekabeling, beste zekerheid en maximale snelheid, indien uw locatie dit toestaat de beste keuze.

Datacenter Interconnect

Koppeling tussen twee datacentra’s voor intern verkeer, maximale mogelijkheden

Aanvullende diensten

Pin over IP
Het kunnen uitvoeren van PIN transacties over de IP verbinding. Dit is de moderne vervanging van de PIN transacties over de reguliere telefoonlijn.

Alarm over IP
Alarm over IP is de aansluiting van een alarmsysteem op uw internetverbinding. Dit alarmsysteem staat direct in verbinding met de meldkamer. Deze aanvullende dienst is kosteloos voor alle Interforce xDSL lijnen.

New line service
Het begrip vastrecht koper of new line service komt aan de orde wanneer er geen traditionele KPN telefonie op het koperpaar actief is, maar wél een xDSL verbinding over geleverd wordt.
Het voordeel van een xDSL signaal op een schoon koperpaar is dat deze verbinding veel beter performt en minder storingen en onderbrekingen oplevert. Interforce adviseert om ieder DSL signaal over een new line service te leveren.

alarm

Meerdere locaties onderling verbinden

Binnen het netwerk is het mogelijk IP-VPN’s te creëren. Deze IP-VPN’s zijn technisch gezien gescheiden routeringstabellen op de routers binnen het Interforce netwerk. Klanten kunnen hierdoor heel eenvoudig een gescheiden of gesloten netwerk creëren. Door gebruik te maken van een WAN netwerk zonder aanpassingen op locaties in routers of ingewikkelde IP-SEC oplossingen krijgt u precies de interne aansluiten tussen uw locaties welke u nodig heeft.

ipvpn