fbpx

Connectivity

Totaalleverancier van kabelproviders

Connectivity

Een totaalpakket ondergebracht bij één leverancier

Ons aanbod van internet connectivity-diensten via verschillende ‘lijn providers’ is ruim en divers. Layer drie verkeer leveren we volledig zelfstandig.
Zo zijn we in staat om optimaal support te leveren en maatwerk oplossingen te bieden.

Gegarandeerde bereikbaarheid

Interforce werkt met meerdere leveranciers, waardoor onze telco’s geheel onafhankelijk kunnen werken. Het grote voordeel hiervan is dat we kritische verbindingen redundant uitvoeren. Wanneer één van de telco’s te maken zou krijgen met een storing, vangt een slimme (Juniper) router dit op. De router schakelt vervolgens over op de verbinding van de andere telco. Zo blijf je altijd bereikbaar voor medewerkers en klanten.

Uw voordelen

  • Integratie met al onze diensten.
  • Directe koppeling naar onze datacenters.
  • Alle IT-diensten op één factuur.
  • Snelle en persoonlijke ondersteuning.
  • Monitoring van verbinding.

Onze producten

ADSL

ADSL is de asymmetrische variant van de DSL techniek. ADSL maakt gebruik van twee verschillende frequentiegebieden. Door deze frequentieverdeling is de datadoorvoersnelheid van ADSL asymmetrisch. Met ADSL is maximaal 20 Megabit downstream en 1 Megabit upstream haalbaar.

VDSL

VDSL is de snellere opvolger van ADSL: op dit moment zijn snelheden mogelijk tot 100/20 Megabit. VDSL voorziet in de behoefte aan een snellere en betrouwbare breedbandverbinding. Omdat glasvezel nog niet op iedere locatie beschikbaar is, is VDSL een goed alternatief.

SDSL

SDSL is de symmetrische variant van de DSL techniek. SDSL maakt gebruik van twee verschillende frequentiegebieden. Het verschil zit in de in maximale upstream: maximaal 2,3 Megabit upstream. Hierdoor is naast het datasignaal geen spraak meer mogelijk. SDSL gebruikt dus de volledige frequentie van een koperdraad.

Glasvezel

Glasvezel is de nieuwste verbindingstechniek. Glasvezel biedt een oplossing voor elke kleine of grote onderneming. Glasvezel heeft snelheden mogelijk van 10, 20, 50, 100, 200 en zelfs 500 Mbit/s. Een groot voordeel van glasvezel is dat veel diensten over een en dezelfde verbinding handelen.

Extended ethernet

Extended Ethernet bereikt hogere transportsnelheden dan SDSL. Stapeling van de nieuwste generatie Extended Ethernetverbindingen leidt tot snelheden van 2 tot maximaal 20 Mbps; down- én upstream! Met Extended Ethernet kun je grote hoeveelheden data snel verzenden en binnenhalen. Hiermee is Extended Ethernet een goede basis voor een toekomstvaste breedbandverbinding.

RADIO

Ethernet over radio is een draadloze Ethernet-oplossing door middel van een straalzender die in verbinding staat met een steunpuntantenne. Deze antenne legt een verbinding met een vast Ethernetnetwerk als ADSL of Glasvezel. Ethernet over radio bereikt een snelheid van 10 tot maximaal 100 Mbit/s.

Opties

Meerdere PVC's

Ben je op zoek naar een betrouwbare bandbreedte voor het gebruik van telefonie (VoIP)? Bestel dan bij Aventel naast een ADSL-verbinding ook een extra PVC (bij DSL) of EVC (Bij VDSL, Fiber of Extended Ethernet). Bij een extra PVC of EVC is het mogelijk om een deel van de bandbreedte te reserveren voor bijvoorbeeld Pinnen over IP of VoIP.

PIN

Razendsnel pinnen via een gecertificeerd netwerk geeft gegarandeerde veiligheid. Storingen worden binnen no-time opgelost en de transactietijd bedraagt minder dan 2 seconden. Vertrouwd pinnen via IP of VoIP door afsluiting van het openbare internet.

Alarm

Door middel van een koppeling aan uw internetverbinding is er de mogelijkheid om een alarm aan te sluiten. Het voordeel van alarm over IP (AoIP) is dat meldingen via een beveiligd netwerk naar de aangesloten meldkamer verlopen. Er is geen aparte telefoonlijn nodig en andere functies als internet, pinnen kunt u nog steeds gebruiken.

Op zoek naar een IT-oplossing of advies?
error: Content is protected !!