Comfort voor Woningbouw

Optimalisatie en besparing voor uw vereniging!

Doordat Interforce bijzonder actief is binnen de woningbouw branche is onze cloud geoptimaliseerd voor de specifieke woningbouw toepassingen welke door verenigingen gebruikt worden. Naast deze technische optimalisatie beschikken wij over een support team wat zeer goed bekend is met de gebruikte branche software en kunnen wij deze uitermate goed supporten.
Ook beschikken wij over diverse VPN verbindingen naar diverse software leveranciers zodat uw communicatie rechtstreeks vanuit de cloud applicatie kan zonder tussenkomst van kastjes.

Unieke kenmerken

Altijd op 2 fysieke locaties

Uw complete private cloud altijd op 2 locaties beschikbaar voor de ultieme update

Arbeid all inclusive

Volledig beheer, helpdesk en ondersteuning inbegrepen, ook van uw eigen applicaties, geen verassingen achteraf met uren nota’s.

Gratis migratie

De volledige installatie en migratie naar ons platform is volledig kosteloos!

Woningbouw voordelen

 • Uitgebreide kennis van uw branch software
 • Redundante verbindingen met software leveranciers
 • Private cloud oplossing
 • All in concept, inclusief beheer en support
 • Geoptimaliseerde omgeving voor uw woningbouw software
 • Ultieme uptime, uw cloud verdeeld over twee locaties in Nederland
 • Zelflerende omgeving tbv performance voor uw specifieke gebruik
 • Per maand schaalbaar
 • Integratie met Voiceware telefonie
 • ISO 27001 gecertificeerde werkmethodes

Enkele referenties

 • Vincent van Luit: “Bijblijven in de ICT-ontwikkeling”

  Vincent van Luit, directeur van Woningbouwvereniging Reeuwijk (WBV Reeuwijk): “We zijn een relatief kleine woningcorporatie met woningen voor de sociale en vrije sector. Ondanks onze kleinschaligheid willen we toch op het juiste moment de juiste ontwikkeling doormaken, ook op het gebied van ICT. Interforce zorgt ervoor dat onze hele automatisering vlekkeloos verloopt. Wij werken in een Citrix omgeving. Onze server staat bij Interforce en we vertrouwen volledig op hun kennis en kunde. Daarnaast zijn we onlangs overgestapt op het Voiceware telefoniesysteem van Interforce. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Bij eventuele vragen word je snel geholpen en veel kan digitaal geregeld worden. Als dit echt niet lukt, zijn ze snel ter plaatse. Een bijkomend voordeel voor ons is dat Interforce met meerdere woningcorporaties samenwerkt en kennis heeft van onze toepassingen. Het is een jong en dynamisch bedrijf, dat wij van harte aanbevelen bij andere ondernemers.”

  Woningbouwvereniging Reeuwijk
 • Olaf van der Steen: “Comfort ontzorgt op professionele wijze.”

  Olaf van der Steen, Manager financiën en beleid bij Trifolium Woondiensten Boskoop: “We maken al zo’n 10 jaar gebruik van de diensten van Interforce. Met de Comfort Service is onze kantoorautomatisering volledig verzorgd en wij zijn daar uiterst tevreden over. Interforce is een professionele partner, die snel reageert en proactief meedenkt. We hebben één vast aanspreekpunt en dat werkt heel goed. Hij kent ons bedrijf en de manier waarop de automatisering is ingericht. Dit maakt dat er snel ingespeeld kan worden op nieuwe wensen of meer complexe vraagstukken. Een ander belangrijk criterium in onze keuze voor deze Cloudoplossing van Interforce, is de grote betrouwbaarheid. Last but not least is Comfort ook prijstechnisch aantrekkelijk. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Interforce van harte aan.”

  Trifolium Woondiensten Boskoop
 • Paul van der Walle: “Groot vertrouwen in Interforce”

  Paul van der Walle, medewerker ICT bij woningcorporatie Omnivera: “In Hardinxveld-Giessendam zorgen wij met een team van zo’n 25 medewerkers voor de verhuur van sociale huurwoningen. Via een aanbesteding zijn we bij Interforce terecht gekomen en dat heeft ons veel meer gebracht dan alleen financieel voordeel. We zijn zeer tevreden over de diensten die Interforce levert én de manier waarop zij werken. Eén van onze wensen was om te gaan werken in de Cloud. In augustus 2012 heeft Interforce dit met Comfort gerealiseerd. Door een goede voorbereiding verliep de overstap zeer soepel. Op vrijdagmiddag zijn de ICT specialisten van Interforce aan het werk gegaan en op zaterdagochtend draaide het systeem. Dit gaf ons zoveel vertrouwen dat we een paar maanden later ook de telefonie hebben omgezet naar Voiceware. Beide systemen draaien beter dan we ooit eerder meemaakten. En als er onverhoopt toch een probleem of vraag is, dan lost Interforce dat snel en professioneel op.”

  Woningstichting Omnivera
tehuur

Aanvragen woningbouw brochure

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Opmerkingen

brochure_comfort

Wilt u meer weten over Comfort?

Bekijk dan de algemene pagina over deze unieke dienstverlening.