Comfort voor Automotive

Optimalisatie en besparing voor uw automotive omgeving!

Doordat Interforce bijzonder actief is binnen de automotive branche, met name voor Toyota bedrijven is onze cloud geoptimaliseerd voor de specifieke automotive toepassingen welke door dealers gebruikt worden. Naast deze technische optimalisatie beschikken wij over een support team wat zeer goed bekend is met de gebruikte branche software en kunnen wij deze uitermate goed supporten.
Ook beschikken wij over diverse VPN verbindingen naar diverse importeurs en software leveranciers zodat uw communicatie rechtstreeks vanuit de cloud applicatie kan zonder tussenkomst van kastjes.

Unieke kenmerken

Altijd op 2 fysieke locaties

Uw complete private cloud altijd op 2 locaties beschikbaar voor de ultieme update

Arbeid all inclusive

Volledig beheer, helpdesk en ondersteuning inbegrepen, ook van uw eigen applicaties, geen verassingen achteraf met uren nota’s.

Gratis migratie

De volledige installatie en migratie naar ons platform is volledig kosteloos!

Automotive voordelen

 • Uitgebreide kennis van uw branch software
 • Redundante verbindingen met importeurs en software leveranciers
 • Private cloud oplossing
 • All in concept, inclusief beheer en support
 • Geoptimaliseerde omgeving voor uw dealer software
 • Ultieme uptime, uw cloud verdeeld over twee locaties in Nederland
 • Zelflerende omgeving tbv performance voor uw specifieke gebruik
 • Per maand schaalbaar
 • Integratie met Voiceware telefonie

Enkele referenties

 • Peter den Haag: “We worden volledig ontzorgd”

  Peter den Haag is financieel manager bij Van Leeuwen Autocenter; een compleet mobiliteitscentrum met een Toyota dealerschap, een schadeherstelbedrijf en een autoverhuurbedrijf onder één dak. ““Ik val maar direct met de deur in huis: wij zijn zeer tevreden over de diensten en service van Interforce. Sinds 2008 verzorgt Interforce onze ICT en in 2013 zijn we overgestapt op werken in de Cloud en bellen via internet(VOIP). Interforce ontzorgt ons volledig en dat bespaart veel tijd, een investering in een serverpark én alle softwarelicenties zijn aanwezig. Ieder bedrijfsonderdeel werkt met haar eigen softwarepakket dat via de dienst Comfort ASP overal toegankelijk is. We vertrouwen volledig op Interforce. Vragen en problemen worden zeer adequaat opgepakt, de ‘lijnen’ zijn kort en we krijgen altijd een passend advies. Zelfs de licenties van het Officepakket zijn bij de dienstverlening inbegrepen en maandelijks opzegbaar. Over VOIP bellen zijn we ook zeer positief. Als een bestaande klant ons belt, kan de medewerker er voor kiezen de ‘klantenkaart’ te openen die is gekoppeld aan ons Dealer Management Systeem. Je schakelt dan met één ‘klik’ door naar de medewerker die gevraagd wordt.”

  Van Leeuwen Autocenter
 • Autobedrijf Spiering B.V: “Nooit last van downtime”

  Maurice Spiering is directeur van een groep bedrijven, die de complete mobiliteit voor de particuliere en zakelijke klant verzorgt in Rotterdam en omgeving. “We dragen onze activiteiten uit onder de noemer Toyota 010, Assurantie 010 (full service assurantiekantoor) en Green Motion (internationaal autoverhuur- en leasebedrijf). Sinds 2014 maken we gebruik van de Comfort dienst van Interforce. Het netwerkbeheer van de bedrijven is gelinkt en de automatisering is perfect geregeld. Bovendien kan er makkelijk vanuit huis gewerkt worden. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Interforce. Er is een goed op elkaar ingespeeld team van vakmensen dat servicegericht te werk gaat. Op die manier hebben wij geen omkijk meer naar het maken van updates en omdat het onderhoud aan het servicepark ‘s nachts plaats vindt, hebben wij overdag geen downtime. De telefonie bij Green Motion is naar volle tevredenheid geregeld via Voiceware. Deze dienst werkt snel en is bovendien zeer betrouwbaar.”

  Autobedrijf Spiering B.V.
 • Ronald de Graaf: “Aangenaam verrast door prijs en dienstverlening”

  Toyota Van Ekris heeft vestigingen in Maarssen en Mijdrecht. Het familiebedrijf is opgericht in 1912 en mag zich trotse hofleverancier noemen. Ronald de Graaf is hoofdboekhouder en systeembeheerder bij Van Ekris: “Wij zijn sinds 2014 klant bij Interforce. Al eens eerder hadden we ons georiënteerd op werken in de Cloud, maar de hoge kosten hebben ons destijds weerhouden. We waren nu aangenaam verrast door de betaalbare tarieven van Interforce. Aanvankelijk maakten wij alleen gebruik van de Comfort dienst. Inmiddels zijn we ook voor telefonie overgestapt naar Voiceware. We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Interfoce. Ze maken waar wat ze beloven en geven proactief een eerlijk advies. De software is altijd up-to-date en we worden volledig ontzorgd. Als systeembeheerder hoef ik alleen nog maar wat kleine handelingen te verrichten. Mocht er onverhoopt iets zijn wat ik niet op kan lossen, dan komen de professionals van Interforce direct in actie!”

  Toyota Van Ekris
 • Marina van der Laan: “Het team van Interforce is goed op elkaar ingespeeld!”

  Marina van der Laan is financieel manager bij Car-Net. Deze Toyota-dealer heeft vestigingen in Hellevoetsluis en Poortugaal: “Ik ben zeer enthousiast over de dienstverlening van Interforce. We zijn klant sinds de zomer van 2013 en ze hebben mij aangenaam verrast met hun expertise. Op aanbeveling van een collega Toyota dealer zijn we met deze IT-specialisten in contact gekomen. Onze vraagstelling was vrijwel meteen duidelijk en ze speelden daar ook heel adequaat op in. Ze kwamen snel met een goede oplossing en dit gaf veel vertrouwen. Van begin af aan is er een plezierige samenwerking. Wij zochten een volledige cloudoplossing voor onze automatisering en we maken nu gebruik van Comfort van Interforce. Halverwege 2014 zijn we voor onze telefonie overgestapt naar Voiceware. Interforce levert een stabiel systeem en is altijd snel in het beantwoorden van eventuele vragen. Op basis van mijn eigen ervaringen heb ik Interforce al bij een aantal collega Toyota-dealers geïntroduceerd.”

  Car-Net
toyota automatisering

Aanvragen automotive brochure

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Opmerkingen

toyota_brochure

Wilt u meer weten over Comfort?

Bekijk dan de algemene pagina over deze unieke dienstverlening.