fbpx

Cloud VPN

Je eigen besloten online netwerk

Het hoofdkantoor gekoppeld aan alle vestigingen

Ethernet IP-VPN koppelt uw hoofdkantoor, vestigingen en thuiswerkers veilig aan elkaar.

Zo ontstaat één betrouwbaar, kosteneffectief communicatienetwerk voor data en VoIP. Met een bandbreedte t/m 10 Gbit/s bij ethernet over glasvezel biedt Ethernet IP-VPN je medewerkers de mogelijkheid altijd en overal te kunnen werken. Zo gebruik je jouw bedrijfsnetwerk zo optimaal en veilig mogelijk.

Onze IP-VPN netwerken zijn volledig onafhankelijk van het type verbinding en infrastructuur. Zo realiseren we altijd de gewenste capaciteit en aansluiting voor je. De meest gebruikte verbindingen zijn XDSL, glasvezel, radio en ethernet over koper.

Gesloten netwerk tussen alle vestigingen

Voor steeds meer bedrijven is een volledig gesloten (virtueel) netwerk van groot belang. Wij kunnen dit voor je realiseren. Veel van onze klanten kiezen bijvoorbeeld voor een lokale break-out met internettoegang op één locatie. Zo worden kosten bespaard op de internetverbinding, wordt het beheer centraal geregeld en kan data veiliger worden verstuurd binnen het eigen netwerk.

Voordelen van Cloud VPN

alternatieve tekst

Binnen het netwerk is het mogelijk IP-VPN’s te creëren. Deze IP-VPN’s zijn technisch gezien gescheiden routeringstabellen op de routers binnen het Interforce netwerk. Klanten kunnen hierdoor heel eenvoudig een gescheiden of gesloten netwerk creëren. Door gebruik te maken van een WAN netwerk zonder aanpassingen op locaties in routers of ingewikkelde IP-SEC oplossingen krijgt u precies de interne aansluiten tussen uw locaties welke u nodig heeft.

Veilig

Netwerk staat los van internet

Gecertificeerd

Betalingsverkeer, uitwisselen patiëntgegevens

Betrouwbaar

Continu bewaking van netwerkkwaliteit

Uitbreidbaar

Eenvoudig uitbreiden met extra vestigingen of thuiswerkplekken

Op zoek naar een IT-oplossing of advies?
error: Content is protected !!